Handschoenen

We werken met de merken Roeckl en Glove Story voor dames en voor heren.  We hebben van deze beide merken de glacé handschoenen maar ook de echte warme Lammys. Van Glove Story hebben we ook nog een suede handschoen.  Van deze merken hebben wij uiteraard veel modellen  en maten op voorraad

 

Roeckl – van handschoenen tot hoogwaardige accessoires

Zij drukken hun karakteristieke stempel op de mode en onderstrepen een persoonlijke stijl – bij Roeckl draait sinds 1839 alles om hoogwaardige lederhandschoenen voor dames en heren. De glacéhandschoenen voor een welgesteld publiek maakten van het ambachtelijke bedrijf van Jakob Roeckl een Beierse hofleverancier en ook vandaag de dag blijkt uit het uitgebreide assortiment het modegevoel van dit Europese toonaangevende merk. Winterhandschoenen,handschoenen voor bestuurders, galahandschoenen enz. Met de beste ledersoorten en stoffen en prachtige details bewijst het familiebedrijf uit München dat handschoenen meer zijn dan klassieke handwarmers.

 

 

Glove Story

Onze knowhow, nu wereldwijd erkend, geeft Glove Story™ een merkimago dat de waarden van kwaliteit, moderniteit, knowhow en eigentijds design uitstraalt.

We streven er al sinds 1996 naar om complete, aantrekkelijke collecties aan te bieden, gemaakt in de puurste traditie van het maken van handschoenen.

Net als de vingers van de hand is een paar handschoenen onafscheidelijk.

 

© 2021 - 2023 Undine Lederwaren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel